Wat doet Taxibedrijf OpWeg
Wij doen gewone taxiritten deze ritten kunt u bij ons reserveren en reserveren kunt u doen via de reserveringslijst op onze website of via de telefoon.  Zodat u verzekerd bent dat u opgehaald word.  Dit altijd met een mobiel telefoonnummer erbij zodat wij van te voren contact met u kunnen opnemen zo ongeveer 15 minuten voor aanvang van de gereserveerde taxirit.

Voor de mensen die naar Schiphol moeten houden wij de vluchttijden bij, u kunt deze ritten reserveren via de reserveringslijst op de website ook de retourvlucht kunt u hierbij noteren zodat u verzekerd bent van een betrouwbare taxi dus ook voor de terug reis.  Voor Schiphol hanteert Taxibedrijf OpWeg speciale tarieven deze zijn terug te vinden onder het kopje 'Schipholservice'.

Zakelijk vervoer doen wij ook in onze luxe zwarte taxibus en uiteraard kan dit ook geschieden zonder taxi daklicht.  Dit graag van te voren bij ons aangeven zodat wij voorrijden zonder taxi daklicht.  Voor de vaste klanten bieden wij u ook de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Het rijden van tourtjes is ook mogelijk bij ons voor verdere informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Ziekenvervoer doet Taxibedrijf OpWeg ook.  Dus moet u regelmatig naar het ziekenhuis of naar een  revalidatiecentrum kunt u voor verdere informatie contact met ons opnemen.

Voor vervoer wat hier niet bijstaat maar wij waarschijnlijk wel gewoon doen neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens:    Mobiel +31 (0)6 418 400 66   e-mail info@taxibedrijfopweg.nl
2016-2019 (C) Taxibedrijf OpWeg
2016-2018 (C) Taxibedrijf OpWeg
Contactgegevens:
Mobiel  +31 (0)6 418 400 66
E-mail  info@taxibedrijfopweg.nl